Wij hebben zorg voor ieder ander, met name voor hen die het moeilijker hebben dan wijzelf en dat doen wij door volhardend te zijn in onze betrokkenheid.

Missie 538 op De Rungraaf

13 december 2022

Radio 538 heeft een missie; geld ophalen voor het Prinses Maxima Centrum. Het Prinses Maxima is een ziekenhuis gespecialiseerd in kinderoncologie.
 

Steun Stein!

Wij willen deze missie gaan steunen en daar hebben we niet zomaar voor gekozen. Op onderstaande foto zie je Stein, samen met zijn kanjerketting en zijn juf. Stein is een leerling van De Rungraaf. Hij is in oktober acht jaar geworden.


Het Prinses Maxima Centrum, is in mei 2022 in het leven gekomen van Stein en zijn ouders. Bij Stein werd namelijk acute myeloïde leukemie (AML) geconstateerd. Stein heeft zware chemo’s gehad en daarbij een heleboel infecties, waardoor hij weken in dit ziekenhuis heeft moeten verblijven.

Samen met zijn ouders is hij deze zware strijd aan gegaan. Naast deze strijd heeft Stein zich ook nog ingezet voor zijn schoolwerk en contact met vriendjes en familie. Hij deed online mee met zijn klas via de klasgenoot, werkte met zijn ouders of met de juf in het ziekenhuis.

De ouders van Stein geven aan het Prinses Maxima een erg prettig ziekenhuis te vinden. Dit vanwege hun deskundigheid en het hele ziekenhuis is ingericht om het voor het kind zo comfortabel mogelijk te maken. Stein zijn chemo’s zijn voor nu klaar. Hij zal de komende tijd elke maand op controle moeten in het ziekenhuis.

Speciale clean room
Het Prinses Maxima wil geld inzamelen voor een speciale clean room en daar gaan wij bij helpen! In de clean room worden afweercellen van kinderen geprogrammeerd om de kanker aan te vallen. Daarmee kan de overlevingskans van kinderen worden vergroot, met minder schade op de lange termijn.

Sponsorloop
Na de inzet van Stein in deze zware strijd is het nu tijd dat wij ons in gaan zetten… Op donderdagmiddag 22 december gaan alle leerlingen van De Rungraaf een sponsorloop rennen. De leerlingen van De Korenaer Eindhoven steunen deze actie ook en leveren op diverse manieren een bijdrage aan deze sponsorloop.

 

Iedereen kan onze actie steunen!
Door het scannen van de QR-code kunt u onze actie rechtstreeks steunen.

https://www.starteenactievoormissie538.nl/actie/sharon-colsters


 Nieuwsarchief

De Korenaer Eindhoven

Avignonlaan 11a
5627 GA Eindhoven

tel. 040 259 54 44

www.korenaereindhoven.nl