Wij hebben zorg voor ieder ander, met name voor hen die het moeilijker hebben dan wijzelf en dat doen wij door volhardend te zijn in onze betrokkenheid.

Sinterklaasavond voor ouders, verzorgers en vrienden

17 november 2022

Een fantastisch initiatief in het kader van armoede, duurzaamheid en elkaar helpen. Leerkrachten van De Korenaer Eindhoven en De Rungraaf hebben speelgoed, wat ze nog thuis in de kast of op de zolder hadden staan, ingeleverd. Dit speelgoed werd voor een symbolisch bedrag aangeboden aan onze ouders die het moeilijk hebben om voor hun kinderen cadeaus te kunnen kopen in deze mooie tijd. Collega’s hadden erg hun best gedaan want tafels stonden vol met cadeaus.

 

 

Goed gevulde tas

Zo’n 40 hulpsinterklazen (gezinnen) zijn gekomen om cadeaus uit te komen zoeken. Natuurlijk hadden we gehoopt op meer, maar het was fantastisch om te zien hoe dankbaar deze ouders waren. De ouders zijn met een goed gevulde tas vol cadeaus naar huis gegaan en hierdoor worden er pakjesavond heel wat kinderen blij gemaakt.

 

Mooi initiatief!

Het symbolisch bedrag voor de cadeaus heeft bijna €100,-- opgeleverd. Dit bedrag wordt geschonken aan een goed doel. Het overige speelgoed wordt gedoneerd aan de speelgoedbank.
 

Met de aanwezige ouders is ook nog geëvalueerd en deze punten nemen we mee naar een vervolg komend schooljaar. Een vet compliment aan Anne Boudewijns en Anniek van Reisingen. Zij zijn de initiatiefnemers hiervan.

 Nieuwsarchief

De Korenaer Eindhoven

Avignonlaan 11a
5627 GA Eindhoven

tel. 040 259 54 44

www.korenaereindhoven.nl